Over ons

Co-Business is  een innovatief mediabedrijf dat digitale marketing communicatie concepten bedenkt en uitvoert voor steden en winkelcentra.  Zoekt u antwoord op de vraag ‘Hoe bereik ik effectief mijn klanten en prospects’, dan zijn wij ervan overtuigd dat wij u van een passend antwoord kunnen voorzien.

innovatie

Lees meer

Winkelacties

U wilt toch geen klanten verliezen?
Klantbehoud is de meest effectieve manier om uw omzet veilig te stellen. Daar moet u moeite voor doen. Met een leuke winkelactie, samen met uw collega ondernemers in de staat, kunt u uw bestaande klanten een groot plezier doen. Maar dat niet alleen…..een goed opgezette winkelactie opent ook de weg naar nieuwe klanten.

loose

Lees meer

E-mailmarketing

Voordelig collectief communiceren met onze mailmodule

Wij bieden u een handige mail-module waarmee u zelf e-mail kunnen versturen. Voor het mailen wordt voor elke klant een dedicated e-mailtemplate ontwikkeld, waarna met de module zelfstandig e-mailcampagnes kunnen worden gemaakt. Met de winkelactie worden klantenbestanden en prospectbestanden gebouwd, waardoor de basis wordt gelegd voor unieke cross-selling. In de mailmodule kunnen ook adreslijsten worden toegevoegd van elders verzamelde e-mailadressen.

Lees meer

Concepten

De markt is volop in beweging. Het vertrouwen van consumenten daalt, ze kopen vaker via het web en wisselen er koopervaringen uit. De tijden zijn definitief voorbij dat klanten als vanzelfsprekend in uw stad kopen.
Ook communiceren consumenten steeds vaker mobiel. Hoe moet je nu als stad of winkelcentrum op deze ontwikkelingen inspelen?

shutterstock_102143884

Lees meer